Alumni

Genomfört hela Pure Academy

Här presenteras de deltagare som har genomfört hela Pure Academy och därmed tagit det stora klivet och efter flera års utbildning tagit examen. Alla på listan är starka, säkra och helt självgående topptursskidåkare. Med sin erfarenhet och kunskap kan de tryggt välja sina egna toppturer i all typ av terräng. Alla berg är nu deras efter måttet av deras förmåga. Men Pure Academy är dock bara början på ett livslångt lärande. Trots att topptursskolan är omfattande är den endast starten där berget är läromästaren.

Jonas Kellberg
Stockholm

Jag gick in med inställningen att jag skulle göra hela Academyn, alla tre stegen. Jag är också rätt nyfiken och funderar och reflekterar en del, har ställt frågor till bergsguiderna och det är roligt. Jag har lärt mig oerhört mycket och ser framemot att nu göra fler egna toppturer.


Henrik Fredriksson
Boden

Jag ville bli säkrare i högalpin miljö och kunna hantera riskmomenten bättre. Academyn har verkligen gett mig fler verktyg att använda. De praktiska moment där vi tränat på olika situationer i bergen är riktigt bra.  Jag är väldigt nöjd – ni gör ett otroligt jobb för att se till att alla mår bra. Små detaljer och det gör så mycket. 


 

Jenny Lichtenstein
Stockholm

Jag har fått mer respekt och mer självförtroende efter Academy-kurserna. Min målsättning var inte att göra fler egna turer, mer att bli bättre själv. Och det har jag blivit. Tack för fantastiska kurser, bergsguider och fina minnen.


Magnus Höglund
Stockholm

Mitt mål var att bli bättre på turplanering, lavinterräng och glaciärtraverser. Turplaneringen som man gör innan trean och därefter går turen var väldigt bra. All kunskap från tidigare Academy-moment kom väl till pass där. 


 

Boende & Resa
Till toppen