Events

På en Event-resa bor du med förstklassigt boende, finns bastu för avkoppling och restaurang som serverar lokala råvaror. Vi har också ett testcenter där skidor och annan utrustning kan lånas ut. Varje dag erbjuder vi toppturer med olika svårighetsgrader. Vår personal finns alltid tillgänglig på lodgen för att erbjuda bästa möjliga service och vi har även en Pure Store med utvalda produkter. På kvällarna anordnas intressanta föreläsningar med inbjudna föreläsare, varumärken och partners.

Pure Senja.

15 feb 2024 – 19 feb 2024

Alla toppturers utopia

Precis som i sagorna finns det en ö i Atlanten där alla drömmar kan uppfyllas. Och den ön är Senja. Den ligger sydväst om Tromsö och erbjuder en osannolik kombination av magiska berg och mysiga fjordbyar. Den storslagna Atlanten utgör bakgrund både för soliga dagar och nattliga norrsken.

Pure Senja är en Events-resa med förstklassigt boende, bastu för avkoppling och restaurang som serverar lokala råvaror. Vi har också ett testcenter där skidor och annan utrustning kan lånas ut. Varje dag erbjuder vi toppturer med olika svårighetsgrader. Vår personal finns alltid tillgänglig på lodgen för att erbjuda bästa möjliga service och vi har även en Pure Store med utvalda produkter. På kvällarna anordnas intressanta föreläsningar med inbjudna föreläsare, varumärken och partners.

4 skiddagar med bergsguide

Från 24.500 sek

Pure Ski Touring Camp.

20 mar 2024 – 24 mar 2024

Mer än bara en skidresa

I en egen lodge i Abisko, Lappland möts IFMGA-bergsguider, experter och skidåkare. Vi går på topptur, testar produktnyheter och äter gott. Det finns en nivå för alla, från nybörjare till avancerade och varje dag erbjuds en mängd olika utvalda berg. Oavsett om du är erfaren eller nyfiken – låt äventyret börja.

Pure Ski Touring Camp är en Events-resa med förstklassigt boende, bastu för avkoppling och restaurang som serverar lokala råvaror. Vi har också ett testcenter där skidor och annan utrustning kan lånas ut. Varje dag erbjuder vi toppturer med olika svårighetsgrader. Vår personal finns alltid tillgänglig på lodgen för att erbjuda bästa möjliga service och vi har även en Pure Store med utvalda produkter. På kvällarna anordnas intressanta föreläsningar med inbjudna föreläsare, varumärken och partners.

4 skiddagar med bergsguide

Från 12.500 sek

Pure Lyngen.

24 apr 2024 – 28 apr 2024

Där solen aldrig går ner

Berg möter hav. Vinter möter vår. I Lyngsalperna är kontrasterna normen. Utmaningarna är uppenbara, bergsguider är ett måste. Här finns de branta topparna, de djupa fjordarna och de långa dagarna med midnattssol. Vi har bokat hela den mysiga lodgen och fyller den med skidåkare och bergsguider.

Pure Lyngen är en Events-resa med förstklassigt boende, bastu för avkoppling och restaurang som serverar lokala råvaror. Vi har också ett testcenter där skidor och annan utrustning kan lånas ut. Varje dag erbjuder vi toppturer med olika svårighetsgrader. Vår personal finns alltid tillgänglig på lodgen för att erbjuda bästa möjliga service och vi har även en Pure Store med utvalda produkter. På kvällarna anordnas intressanta föreläsningar med inbjudna föreläsare, varumärken och partners.

4 skiddagar med bergsguide

Från 19.500 sek