Events

På våra Events kombinerar vi toppturer med livets goda. Ett och samma basläger, bor och äter lite bättre, lättare ryggsäck och olika nivåer på toppturena. Välkommen till dagar fyllda med toppturer och gemenskap.

Pure Canada

6 feb – 13 feb 2022

Inga spår och magisk snö

Mitt i hjärtat av Kanadas bästa backcountry har vi hyrt in oss på en egen lodge. Utanför ytterdörren väntar vad många anser vara världens bästa toppturer. Eftersom lodgen är garanterat en “ski lodge” så blir det skidåkning och snö 24/7 med siktet på det så omtalade “champagne powder”.

6 skiddagar med bergsguide

Från 35.900 sek (2020 års pris)

Pure Senja

24 feb – 28 feb 2021

Alla toppturers utopia

Precis som i sagan finns det en ö i Atlanten där alla drömmar uppfylls. Och den ön är Senja. Den ligger sydväst om Tromsö och erbjuder osannolik kombination av magiska berg och mysiga fjordbyar. Den storslagna Atlanten utgör fond både för soliga dagar och nattliga norrsken.

4 skiddagar med bergsguide

Från 17.400 sek

Pure Vatnahalsen

2 mar – 7 mar 2021

Där tiden stått still

Det anrika Høyfjellshotellet har något fridsamt över sig. Exklusivt och klassiskt. Varken vägar eller bilar. Men åkningen är allt annat än stillsam. Flåmsdalen är brant och mäktig. Närheten till bergen är påtaglig. Tre korta steg över det 100-åriga järnvägsspåret och skiddagen börjar.

4 skiddagar med bergsguide

Från 15.400 sek

Pure Island

9 mar – 14 mar 2021

De ensligaste turerna

Norra Island. Det här är något helt annorlunda. Det är ett ödsligt landskap av glaciärer och vulkaner. Det är kargt och vilt, men förtrollande vackert. Det är toppturer på naturens villkor.

4 skiddagar med bergsguide

Från 20.900 sek

Pure Freeride Camp

24 mar – 28 mar 2021

Mer än en skidresa

Mer än en skidresa. Under en weekend i mars har vi hyrt en egen ski lodge i Abisko, Lapland. Här möts IFMGA bergsguider, experter, olika varumärken och skidåkare som alla går på topptur, testar produktnyheter, trängs i baren och äter gott. Här finns en nivå för alla, nybörjare som avancerad och varje dag erbjuds en mängd olika berg och topptursbestigningar. Erfaren som nyfiken – låt äventyret börja.

4 skiddagar med bergsguide

Från 9.500 sek

Pure Lyngen

28 apr – 2 maj 2021

Där solen aldrig går ner

Berg möter hav. Vinter möter vår. I Lyngsalpene är kontrasterna norm. Svårigheterna uppenbara, lokala bergsguider ett måste. Här finns de branta topparna, de djupa fjordarna och de långa midnattssols-dygnen.

4 skiddagar med bergsguide

Från 13.300 sek