Expedition

En Expedition-resa innebär att vi bor i ett basläger, helt isolerade från all civilisation, vid foten av de högsta bergsmassiven. I vårt Base Camp finns rymliga sov-, toalett- och mattält. Vår egen vildmarkskock tar hand om matlagningen och dagarna leds av bergsguider med expertis inom expeditionsklättring. Expeditionslivet innebär att vi får uthärda det krävande vinterfjället dygnet runt och sätta oss själva och vår utrustning på prov. Även om utmaningarna är stora så är belöningen ännu större.

Pure Abiskoalperna.

24 mar 2024 – 29 mar 2024

Första steget mot riktigt avlägsna toppturer

Vi planerar att sätta upp vårt Base Camp mitt inne i de höga och snösäkra Abiskoalperna. Där finns berg få människor tidigare har åkt skidor på. Innan vi ger oss av långt in i vildmarken, testar vi oss själva och vår utrustning med en natt i Abisko nationalpark. Därefter startar vi vår expedition in bland bergmassiv fjärran från all civilisation, fyllda med garanterat orörd snö.

Pure Abiskoalperna är en Expedition-resa vilket innebär att vi bor i ett basläger, helt isolerade från all civilisation, vid foten av de högsta bergsmassiven. I vårt Base Camp finns rymliga sov-, toalett- och mattält. Vår egen vildmarkskock tar hand om matlagningen och dagarna leds av bergsguider med expertis inom expeditionsklättring. Expeditionslivet innebär att vi får uthärda det krävande vinterfjället dygnet runt och sätta oss själva och vår utrustning på prov. Även om utmaningarna är stora så är belöningen ännu större.

5 skiddagar med bergsguide

Från 25.000 sek

Pure Sarek.

1 apr 2024 – 8 apr 2024

Into the wild

Sarek, Europas äldsta nationalpark, är ren vildmark och ingenting annat. Inga leder. Inga stugor. Mängder med toppar över 2000 meter. Det blir inte vildare än så här i Sverige. Gigantiska mängder snö och otroliga fallhöjder. Stegjärn, isyxor och rep är våra verktyg. Glaciärer, kammar och toppar är våra mål. Kom förberedd – både vi själva och vår utrustning måste vara i toppform. Sarek är lika krävande som det är belönande.

Pure Sarek är en Expedition-resa vilket innebär att vi bor i ett basläger, helt isolerade från all civilisation, vid foten av de högsta bergsmassiven. I vårt Base Camp finns rymliga sov-, toalett- och mattält. Vår egen vildmarkskock tar hand om matlagningen och dagarna leds av bergsguider med expertis inom expeditionsklättring. Expeditionslivet innebär att vi får uthärda det krävande vinterfjället dygnet runt och sätta oss själva och vår utrustning på prov. Även om utmaningarna är stora så är belöningen ännu större.

6 skiddagar med bergsguide

Från 30.000 sek