Covid-19

Angående coronaviruset Covid-19

Vi alla måste hjälpas åt för att minska belastningen på sjukvårdssystemet. Om vi kan förhindra att alla blir sjuka på samma gång så minskar konsekvenserna för oss själva och samhället. Det handlar bland annat om att kontinuerligt uppdatera sig och följa den löpande informationen, att följa myndigheternas rekommendationer, tvätta händerna och stanna hemma om man känner sig minsta sjuk. Pure Productions följer UD, Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer gällande coronavirus Covid-19.

 

Skidsystem, skidområde, hotell och bergshytter i Schweiz, Frankrike och Norge är nedstängda pga coronaviruset Covid-19 vilket medför att Pure Productions har ställt in årets Pure Jotunheimen, Pure Urner, Explore Bishorn och Pure Haute Route.

Gällande avbokning, ombokning och återbetalning för dig som bokat resa med oss så kommer vi höra av oss och ta en direkt kontakt med dig. Vi följer branschorganisation Svenska Resebyråföreningen (SRF) rekommendationer och de råder branschen att inte effektuera återbetalningar för tillfället. I och med den unika situation som nu uppstått så för SRF diskussioner med regeringen kring hur återbetalning till resenärer ska ske då man hoppas på statligt stöd för detta. Vi har tyvärr inte mer information kring detta för tillfället utan följer det hela kontinuerligt och håller er deltagare som bokat en inställd resa uppdaterade. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig.

Tvätta händerna och var rädda om varandra.