Covid-19

Coronaanpassad vinter

Fortfarande är kommande vinter mycket oviss. Reglerna för resor till och från andra länder förändras regelbundet. Till exempel gäller just nu tio dagars karantän vid resor till Norge från Sverige. Osäkerheten kring restriktioner och farsotens kontinuerliga förändringar gör planeringsarbetet synnerligen svårt. Därför har vi valt att coronaanpassa vårt utbud kommande vinter. Det innebär några förändringar mot tidigare år, men framför allt säkerställer det att vi verkligen kan erbjuda resor överhuvudtaget.

  • Vi utökar antalet platser på våra ordinarie resor inom Sverige samt lanserar dessutom tre nya svenska Explore-resor.
  • Vi avvaktar med släpp av resor till Norge och Alperna tills vidare och följer utvecklingen noga gällande restriktioner och smittspridning i dessa länder.
  • Vi flyttar fram alla längre resor till 2022 på grund av dels långa flygresor med många byten och svår transfer, dels osäker tillgång till sjukvård vid sjukdom och skador, dels risken att bli fast långt borta vid snabbt ändrade reserestriktioner.
  • Vi bokar endast ett sällskap per rum.
  • Vi anpassar matsal och allmänna ytor samt säkerställer tillgång till extra mycket tvål, vatten och handsprit.
  • Vi planerar och förbereder för att snabbt kunna evakuera någon som uppvisar symptom under en resa.

Skulle det visa sig att vi inte får åka till destinationen för att regeringen avråder/förbjuder oss att åka med tanke på det nya Coronaviruset så ger vi dig två alternativ på återbetalning, 1) Ett tillgodokvitto på hela beloppet att använda till vintern 2022. 2) Full återbetalning inom 24 timmar.

För kontinuerlig information följ vårt nyhetsbrev, alternativt hör av dig direkt till oss på info@pureskitouring.se om du har funderingar. Vi kommer göra allt vi kan för att erbjuda dig bergstoppar och orörd offpist även i vinter!

Tvätta händerna och var rädd om dig.